Yazılar

Monday, February 06, 2012

Aynada ki yansımam

Bu gece aynada ki yansımamla tanıştım. Evet bu insan benim aynada ki yansımamdı. 1 saat konuştuk ve hiç sıkılmadım. Eşcinseldi, bunu kabul etmiş ve dini inancını kaybetmemiş. Kendimi değiştiremiyorum ama azgın değilim diğerleri gibi dedi. Araptı bu insan. Size diyaloğumuzdan kesitler sunmak istiyorum.

(+) lar benim (-)ler ise onun cümleleri...



+ Hem eşcinselsin hem de müslümansın. İkisinin dengesini nasıl sağlıyorsun ? Yasak değil mi bu durum dinde ?

- Büyük ve küçük günahlar vardır. Ben içki içmem, 5 vakit namazımı kılarım, ibadetlerimi yerine getiririm. Evet homoseksüel olmak yasaklanmıştır ama başımızdaki yaratıcı birçok şeyi görmezden gelir.

+Bu durumu diğer büyük günahlarla kıyaslayabilir misin peki ? Duygularını bastırmaya çalışman gerekmez mi ? Hepimizin farklı bir sınavı var hayatlarımızda.

-Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ateist bir sevgilim var. İlişki içerisindeyiz ama söylediğim gibi yaratıcı herşeyi unutandır. Yapmam gerekenleri yapıyorum. Hayatımı ve tanıdığım herkesi seviyorum.

+Saygıyla önünde eğiliyorum. Sen benim aynadaki yansımamsın. Her ne kadar senin gibi yapmam gereken şeylerin hepsini yapmasamda sen benim gibisin.

-Teşekkür ederim. Kendimizi sevmeyi bilmeliyiz. Kabullenmek bazen en iyisidir.


Duygulandım ve iletişim adreslerini aldım kendisinden. Temmuz ayında Türkiye'ye gelecekmiş. Merakla gelmesini bekliyorum. Mutlaka görüşeceğim kendisiyle. Paylaşmak istedim :)))

2 comments :

  1. ne çok yaşadım şu bahsettiğin çelişkiyi.artık kulak tıkamaya başladım yapacak bişeyim kalmadı çünkü.

    ReplyDelete
  2. İşte hayat, ben de aynı yollardan geçtim...

    ReplyDelete