Yazılar

Friday, June 01, 2012

Gay olduğumu itiraf ettim.

Aylardır yazmıyorum. Resmen doldum taştım. Olaylar olaylar... Okul biterken bir yandan yaşadığım ve anlatmadığım şeyler var. Bakalım yeşil gay neler yaşamış bu 3 ayda.

Sigaramı yaktım ve başlıyorum anlatmaya gün ağarırken...


GAY OLDUĞUMU İTİRAF ETTİM

Okuldaki en yakın arkadaşlarımdan birine gay olduğumu itiraf ettim. O kadar heyecanlıydım ki o gece. Uzun süredir bu cümleleri duymak istiyordu zaten benden. Bundan adım kadar eminim. Kendisi heteroseksüel, karşı çıktığım tabirle "normal" bir erkek. Çokta anlayışlı ve ılımlı sağolsun bu konuda. Verdiği tepki sıradan ve rahatlatıcıydı.
"Olabilir normaldir. Sen benim kardeşimsin sonuçta. "

Hatırladığım kadarıyla diyaloğumuzun bir bölümünü aktarayım..

E - Bana dört yıl sonra söyleyeceğin şey neydi ?
YeşilGay - Her şeyin bir zamanı var. Neden beklemiyorsun?
E - Galiba tahmin edebiliyorum.
YeşilGay - O zaman şöyle söyleyim. Eğer babam yanımda olsaydı şimdikinden çok daha farklı biri olabilirdim. Örneğin GAY olmazdım belki.
E - " Olabilir normaldir. Sen benim kardeşimsin sonuçta. "
YeşilGay - Teşekkür ederim. İyi ki varsın.


Ardından birine aşık olduğumu ve kesinlikle o kişinin kendisi olmadığını söyledim. İstifini bozmadan sıkça telefon görüşmeleri yaptığım kişi olan sevdiğim adamın ismini söyleyiverdi. Utandım. Evet dedim onayladım. En azından hayatımda tam olarak neler yaşadığımı anlatabileceğim birini kazandım galiba. Sevdiğim adamı özlediğim zaman, onun yüzünden üzüldüğüm zaman ağlayacak bir omuza ihtiyacım vardı...

SEVDİĞİM ADAM ARTIK BİR SEVGİLİSİNİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Yıkıldığım andı. Nadiren anlattığı küçük ilişkilerinin yanında türk bir kızla beraber olduğunu söylediğinde aşırı derecede tepki verdim. Telefonu yüzüne kapattım. Tekrar aradığında ise bağlantının koptuğunu söyledim. İlginçtir ki kıskandın mı diye sordu. Evet dedim seni paylaşamıyorum. Bu cümleye karşılık senin yerin apayrı onunki ise apayrı dedi. Her neyse dedim. Adına sevindim diye koca bir YALAN söyledim. Oturdum saatlerce ağladım. Şarkılar yazdım. Bir iki tanesini besteledim. Güftelerde ki haykırışlarımda göz yaşlarımı
tutamadım. Çok özlemiştim ve onun artık bir sevgilisi vardı. Öyle işte. Ondan nefret ediyorum demek isterdim ama ne mümkün ?

YAŞADIĞI ŞEHRE GİTTİM


Sevdiğim adamın yaşadığı şehre gittim fotoğraf sanatına düşkünlüğümü bahane ederek. Biraz çekim yaptıktan sonra buluştuk. Ertesi gün sınavı vardı. Ben de farklı bir mekana gittim çekim için. Sanatımı icra ederken telefonum çaldı. " Akşam Ezginin de gelmesinde bir sakınca var mı ? " Bu soruyu bana soruyorsa mutlaka hissediyordur kıskançlık duygularımı diye düşündüm. "Gelsin !" diye cevap verdim. Akşam oldu buluştuk ve ANIN DONDUĞU AN yaşandı. Karşıdan el ele geliyorlardı. Göz yaşlarımı akıtmamak için kendimi şebekliğe verdim her zaman ki gibi. Kıza karşı oldukça samimi davrandım. Nefretimi saklamak için sürekli güldürdüm onu. Lise yıllarından anılarımızı anlattım. Fotoğraflarını çektim sırf O istedi diye.

 Her ne kadar kötü zaman geçirsem de ona bir kere sarılabildiğim için değdi.
 Hala çok seviyorum. Her şeyim !!

İNANCIMI SORGULAMAYA BAŞLADIM
Lanet olası Facebook sayfası olan " Karikateist " beni yoldan çıkarmaya çalışıyor. Her ne kadar tövbeler etsemde "ağır müslüman" olarak tabir edebileceğim insanların yorumlarına gülmekten ölüyorum. Şiddetle tavsiye edebileceğim nadir sayfalardan.



Ya öyle işte dostlar. Buradayım artık. Oh be rahatladım biraz :)

7 comments :

  1. Hoş geldin tekrar ;)) sevdiğin adam niye sana bu eziyeti yaşatıyor ... Neden kız arkadasımda geldin mı dediğinde karsı çıkmadın . İzme kendini bu kadar yıpratma karşındaki insan bir kalbe iki kisiyi iktir kaktir sigdirnaya çalışırken sen kocaman kalbinde sadece onu rahat rahat oturtuosun . Gözyaşların kıymetli . Hep gulllll

    ReplyDelete
  2. sevdiğin adam biseksüel mi? ya da bir ilişki içinde olduğunuzu o bilmiyor mu? yani anlayamadım.. ne olursa olsun o kesin senin onu sevdiğinin farkına varmıştır, bu rahatlığı nereden geliyor? çabuk cevap yaz merak ettim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sevdiğim adamın biseksüel olup olmadığından emin değilim. Daha öncede sormuştun bunu. Ama biseksüel tavırları vardı evet... Evet onu çok sevdiğim farkında ve bu hafta beni yanına çağırdı. 14 saat uzaklıktaki bir mesafeye. Gitmekte kararsızım. Rahatlığı nereden geliyor bilemem ama galiba beni test etmek istiyor. Bir ilişki içerisinde değiliz ayrıca...

      Delete
  3. eşcinseller için en tehlikeli ilişki türü;

    1. si kendini bir heteroya kaptırmak ki karşıksız olanıdır acıtır

    2. si ise bir biseksüele kaptırmaktır. İlgi alanları geniş olduklarından dolayı çok rahat kayıverirler bir başkasının gönülüne

    hoş biz eşcinseller de pek bir ayran gönüllüyüzdür ama neyyse :)

    +senin kıskandığını bile bile bir de üstüne üstük kız arkadaşını yanına getiriyorsa buna ne denir yahu? sen mazoşistmisin acı çektirilmek hoşuna mı gidiyor peşimde köpek eder yine de yüzüne bakmam böyle bir durumda hıh

    sinirlendim bi an bana ne oluyora (o.O)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keşke senin gibi düşünebilsem. ama olmuyor işte. tek kıymetlim.

      Delete
  4. Gayların çalışma ortamlarının kusursuz olmasına dayalı bir çaba içerisinde yer aldıkları gözlemlenebilen bir durum olarak ifade edilmektedir. Gerek müşterilerle gerekse de iş arkadaşları ile herhangi bir tartışmaya dayalı girişim içerisinde yer almayan Ankara Gay bireyleri; aynı zamanda da ortamın iyileşmesi adına ellerinden geleni yapmalarıyla da kendilerini ön plana çıkarmaktadırlar. Bundan dolayı da her işyerinde olması gereken kişiler olarak görülen Gay bireylerin; işlerini haklarıyla gerçekleştirmesinden ötürü bu tip taleplerin her zaman ortada olduğu bilinen bir gerçektir. Herhangi bir alanda aktif olarak çalışabilecek potansiyele sahip olan Gay bireylerin; önemli ölçüde destek vererek; bulundukları iş kulvarında gelişime açık oldukları da bilinen bir ayrıntı olarak adlandırılabilmektedir.

    ReplyDelete
  5. ♥ %100 Doğal evde çekilmiş, hepsi Yerli +18 Adult Videolar, yabancı videolardan sıkılanlar için siteden vazgecemeyeceksiniz.Türk ifsalar, Olgunlar, 18lik bakireler, gurupca seks yapanlar, swingerciler,Aktifler, Pasifler, Turk Gay videolari.

    Ve dahası aradıgınız kategorideki videoları sitemizde bulabilirsiniz


    SİTEYE BURADAN GİREBİLİRSİN


    turk ifsa videolar



    Turk Porno Sitesi : sakirabi.com

    ♥ sakirabi.com

    ReplyDelete