Yazılar

Saturday, November 02, 2013

Annem eşcinsel olduğumu öğrendi.

Merhaba blog ve izleyenler. Uzun zaman oldu yazmayalı. Günlük niteliğinde yazdığım son yazı bu sanırım. Yaktım sigaramı başlıyorum anlatmaya.


15 Ekim 2013


Hornet'i bilmeyeniniz yoktur herhalde. Etrafınızdaki gayleri gösteriyor. Onlarla konuşuyorsunuz, fotoğraf falan paylaşabiliyorsunuz.
Uyandım, telefonumda bir bildirim vardı. Hornet'ten resimsiz biri yazmış.

Blue - Eliot ?
Blue - Bu sen misin ?
Blue - Seni burada gördüğüme inanamıyorum ?
Eliot - Kim olduğunu söyle de ben de biraz meraklanayım.



Böyle bir konuşmanın ardından iki gün sonra...


17 Ekim 2013 sabahında ailecek kahvaltı yapıyorduk. Annem her zamanki gibi normal davranıyor, televizyon eşliğinde çayını içiyordu. Sohbet ediyorduk. Evin diğer halkı kapı zilinin çalmasıyla birlikte bayram misafirlerini ağırlamak için sofradan kalktılar. Annemle baş başa kaldık. Birden lise yıllarından arkadaşımın iki gün önce bana attığı mesaj aklıma geldi. Yediğimizin içtiğimizin ayrı gitmediği bu eski arkadaş bana " Yıllardır görüşmüyoruz, hayatlarımızdan neler kaçırdık kim bilir. Bayramda görüşelim."  demişti. Bunu anneme söyleme gereği hissettim ve aynen aktardım. Birden rengi değişti. Eski günlerin aklına geldiğini söyledi. Bundan beş altı sene önce cep telefonumu yakalamıştı. "Nimbuzz" adlı mobil sohbet programındaki profilim ve konuşmalardan bahsetti. (Sanal sex amaçlı açılmış bir eşcinsel profil) Vakti zamanında güzel bir yalan kıvırıp atlatmıştım bu tehlikeyi. Bir wap sitesinde insanların sohbet kayıtlarını yayınlayarak onları rezil ettiğim bir sanal çetenin olduğunu iddia etmiştim ki gerçekten vardı öyle bir çete ve  wap sitesi. Her neyse.. Bu aralar böyle garip bir hobimin olup olmadığını sordu. Ben de böyle şeylerin eskide kaldığını ve artık bu tarz saçma eğlencelerle uğraşmadığımı söyledim. Ardından benim için geçici kıyamet günün getiren soru geldi...


Peki Hornet ne oğlum ? 

Hornet'ten bana yazan annemmiş.Afalladım. Gözlerim doldu. İkimiz de ağlamaya başladık. Bu arada misafirler kalkmıştı. Evin diğer üyeleri bize doğru yaklaşıyordu. Göz yaşlarımızı sildik. Soluğu balkonda aldım sigara içmek için. Ne yapacağımı bilmiyordum. İki dakika sonra annem balkon kapısının camına yaslanmış ağlıyordu. Sigaramı attım ve içeri girdim. Sarılıp ağlamaya başladık. Beni böyle kabul edemeyeceğini, ailemizin ve dinimizin belli olduğundan falan bahsetti. Artık her şeyi anlatmanın zamanı gelmişti. Karşıma oturtup her şeyi anlattım. Eşcinselliğin ne demek olduğunu, altı sene kadar en yakın arkadaşıma aşık yaşadığımı, yakın arkadaşlarımın eşcinsel olduğumu bildiğini vesaire vesaire.. Gay barlarda insanlara öpüşüp seviştiğime kadar anlattım. Her şey çok ağır geliyordu onun için ama aşırı doz en iyisidir. Bir süre kendini suçladı, sonra beni böyle kabul edebileceğini söyledi. Benim için yaşadığını, beni anlamaya çalıştığını ve konu hakkında araştırma yapacağını belirtti.

Şuan aramız gayet iyi. Anormal davranmıyor. Her şey eskisi gibi. Rahatım. Mutluyum. Üstümden koca bir yük daha kalktı.


7 comments :

  1. zor bir süreç umarım bu kadar dramayla atlatırsınız birlikte canım.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Anne desteği çok önemli. Umarım hep mutlu olursun :)

    ReplyDelete
  3. Yeni Modeller travesti model sayfamızda ziyaretçilerini bekliyor. Spesifik yaklaşım ile tıravesti
    konu başlıkları ve ilginizi cezbedecek en gündemdeki travesti makaleleri ve hikayeleri .. Bunun yanısıra yeni yayına girecek olan Travesti Aroma sitemizde tüm Aromaİstanbul
    travestileri ile irtibatınızı sağlayabilirsiniz.

    ReplyDelete
  4. ♥ %100 Doğal evde çekilmiş, hepsi Yerli +18 Adult Videolar, yabancı videolardan sıkılanlar için siteden vazgecemeyeceksiniz.Türk ifsalar, Olgunlar, 18lik bakireler, gurupca seks yapanlar, swingerciler,Aktifler, Pasifler, Turk Gay videolari.

    Ve dahası aradıgınız kategorideki videoları sitemizde bulabilirsiniz


    SİTEYE BURADAN GİREBİLİRSİN


    turk ifsa videolar



    Turk Porno Sitesi : sakirabi.com

    ♥ sakirabi.com

    ReplyDelete