Yazılar

Wednesday, September 19, 2012

Elveda sevgilim.

Haydi git artık. Bir süre görmeyeyim seni. Şarkılar dinleyip ağlayayım arkandan. Sen aynı sen, ben aynı ben, yol aynı yol, biz kaybeden...

1 comments :

Emin olmak istiyor.

Merhabalar efendim. Uzun süredir yazmıyorum. Malum eşcinsel olduğumu öğrenen insan sayısı ikiye çıktı. İçimi onlara döküyorum ama bilenlerden sadece bir tanesi eşcinsel. O yüzden beni en iyi sizler anlarsınız...


Gel gelelim konuya... Yaktım sigaramı başladım yazmaya...

Aşık olduğum adamla son 2 senedir en uzun yazımı geçirdim. Eğlendik, gezdik, dolaştık... Bulduğum her fırsatta yanaklarını sıktım, okşadım yumuşacık yanaklarını kirli sakallarıyla. O kadar çok "gay" terimiyle karşılaşıyoruz ki beraberken. Online oyun oynuyoruz. Makara olsun diye "i am gay" yazıyor ve gülüyor. Ben de "me too" diye ekliyorum. Parkta oturuyoruz bir de bakmışız tepemizde kendini kaybetmiş bir eşcinselin telefon numarası " 05** *** ** ** , veriyorum !!! ". Sadece gülüp geçiyor falan... Sonrasında espiri yapmaya çalışarak "gel seni karıya götüreyim. " dedi. Benim surat ifadem aynen şu " :O " . Gülerek geçiştirmeye çalıştım. Baktım ısrarla devam ediyor, "yeter artık bokunu çıkartma !" dedim. "Neden?" diye soruverdi. İçimden o an her şeyi itiraf etmek geçti. Sana aşığım, ben gay'im diyemedim. Dudaklarım büzüldü ve sustum. "Gel bunu ılık (sıcak çikolata) eşliğinde konuşalım" dedi.

Sıcak çikolatadan nefret ederim, ne kadar çikolataya bayılsam bile. Ama yıllardır içiyorum O'nunla birlikteyken. Sinirliydim. Sıcak çikolatadan nefret ettiğimi ve yıllardır kendisi sevdiği için içtiğimi söyledim. Gelen cevap ise... "Acaba daha neler saklıyorsun benden...."

Herhangi bir şey saklamıyorum kendisinden, hayatımın en büyük gerçeği dışında tabi... "Var tabi ki , ama henüz zamanı değil." diye çıkıverdi ağzımdan. Söylememi isteyerek zorladı beni. Tabi ki sustum.

Sonuç...

Haydi bana söyle de emin olayım diyor resmen. Ama kendisini kaybetmekten çok korktuğum için söyleyemiyorum.

2 comments :